Siskon pimppi eroottiset fantasiat

siskon pimppi eroottiset fantasiat

huusi kovaa ja työnsi kulliaan aina vain syvemmälle Teron pyllyyn niin että Tero luuli halkeavansa. Antti työnsi Dildon hyvin syvälle, veti mekanismilla dildon nystyrät ulos, sammutti valot ja poistui. Vaikka Antti oli työntänyt runsaasti vaseliinia Teron pyllyyn, se ei ollut mennyt joka paikkaan syvälle; ja Antista tuli nestettä vain pikkuhiljaa. Seinät tuntuivat olevan betonia; kopin ovi oli tukevaa metallia, saranat olivat toisella puolella ja aukko oli hyvin pieni eli käytännössä Teron tilanne oli aivan toivoton.

: Siskon pimppi eroottiset fantasiat

Pitä vähän avata sun reikä seuraavaa operaatiota varten Antti myhisi. Niin, sun omalla pikkupippelillä ei sitten ole tulevaisuudessa mitän tehtävä. Silloin toivot ettet olis syntynytkän. Piiskaa ei edes tarvittu. Teron piti varmistaa, että peppu oli aina kostea siltä varalta, että Antti haluaisi panna Teroa pyllyyn.

Inka tuominen: Siskon pimppi eroottiset fantasiat

Iskuja tuli ainakin 30 ja osa niistä osui suoraan Teron sukupuolielimille, mikä sai Teron huutamaan kivusta. Antin kulli oli myös sen verran paksu, että Teron oli pakko venyttä suunsa kunnolla auki. Sen jälkeen sä pistät kieles mun perseeseen ja nuolet sen ihan puhtaaksi. Roikkuen katosta, Tero oli täysin avuton ja odotti vain uutta raiskausta. Tero joutui siis lisämän sylkeän peppuunsa koko ajan, vaikka Antti ei ollut edes paikalla.

Videos

Fantasia do Brazil. Antti oli tehnyt pakenemisen mahdottomaksi. Huone oli melko pieni, mutta siellä oli kolme luukkua lattianrajassa. Nuoleppas vielä mun kullini puhtaaksi Antti kehotti Teroa, joka vastenmielisesti mutta alistuneena teki työtä käskettynä. Ki ki kiitos, Setä Tero pystyi ajattelemaan vain sisällän olevaa vettä joka aiheutti suurta tuskaa. Tero olikin jo pelännyt, että tämä saattaisi olla vielä edessä, mutta nyt kun se oli selvä, hän vasta tajusi mitä se merkitsi tulla raiskatuksi pyllyyn. Antti oli iso mies, noin 190 cm pitkä ja kohtalaisen lihaksikas. Rasvaisia vaaleita hiuksia lukuunottamatta, Saken karvat oli ajeltu häpykarvoja myöten. Vessa oli samassa käytävässä. Pepulla sai ruokaa yleensä pari näkkileipä ja suuta antamalla sai lasin vettä.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *