Nainen panee miestä alastongalleria

nainen panee miestä alastongalleria

Nainen on huora kun se panee, mies kova jätkä Demi Feissarimokat Mies panee, nainen laittaa? Itse ainakin pidän miestä. Että vielä nyky-yhteiskunnassa joidenkin vajaaälyisten kusipäiden mielestä nainen on lortto kun se panee. Ymmärrän tässä tapauksessa panna-verbin aika laajasti. Keskustelu - Mies, panee, naista pannaan - miten menee Kun nainen panee miestä peppuun Housuitta Ilmaiset Kaksi miestä ja nainen, pornovideot Lisäksi jos mies on ihan passiivisena ja nainen ohjaa miehen ruumiinosan sisänsä sekä omalla liikkeellän toteuttaa sisänmenon, niin kyllä nainen silloin on panijana. Vertaa siihen, että sisän pantava olisi esine. Kukaan ei väitä, että esine panee itsensä naisen sisän. Ensimmäisen lauseen subjekti on mies, toisen objekti on nainen.

Nainen: Nainen panee miestä alastongalleria

Painotan kuitenkin, että strap-onin käyttämisen ei tarvitse olla alistavaa, jos siitä ei sellaista halua. Itse ainakin pidän miestä, joka on kaatanut satoja naisia ja leveilee asialla (siis ei se kaataminenkaan, mutta asialla mahtailu ja naisten aliarviointi niin ihan helvetin junttina ja jokseenkin vähä-älyisenä. Strap-on-dildot ovat toki soveltuvia myös esimerkiksi naisten väliseen seksiin, mutta koska oma kumppanini on mies, niin merkintä nyt vain siis tästä näkökulmasta.). Aivan suhteen aluksi ne olivat lähinnä sormilla hyväilyä minä hyväilin miestäni ja hän minua mutta pian mukaan tulivat lelut (anaalitapit ja vastaavat) sekä lopulta anaaliyhdyntä minuun peniksellä. Sharevibe, mutta sellaista en ole itse kokeillut. Kun asiaa kuitenkin tarkemmin ajattelee ja ehkä lukee toistenkin kokemuksia aiheesta, saattaa mieli muuttua. Varsinkin jos kyse on toiminnasta, joka ei sinänsä omaan kehoon kohdistu (esim. Tällöin dildon toinen osa on naisen sisällä ja toinen taas työnnetän kumppanin sisän, jolloin molemmat voivat saada suurta nautintoa. Olen itse kuten myös mieheni melko avaramielinen kaikkeen seksiin liittyvälle, joten meillä ollaan rohkeasti ehdotettu asioita ihan suoraan eikä toisen reaktioita tarvitse pelätä. Miksi sitten tällaisia leluja löytyy melko harvoilta henkilöiltä?

Nainen on huora: Nainen panee miestä alastongalleria

Kaikki (miehet ja naiset) eivät tietenkän nauti siitä, että anaaliin jotain työnnetän, mutta sillä ei ole mitän tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa. Olen kirjoittanut jo aiemmin lyhyesti aiheesta ja tällöinkin moni kertoi gallupissa pitävänsä sträppärileikkejä kiihottavana ajatuksena. Mies nauttii aidosti, kun häntä pannaan peppuun (ns. Mutta miksi strap-on eikä vain tavallinen dildo? Nautintoa saa toki toiselle tuotettua irrallisillakin leluilla, mutta syy on tietenkin selvä: tässä kädet ovat vapaina ja sträppärin käyttäminen nyt vain on kiihottavampaa molemmille osapuolille. Ensireaktio voi olla suuri hämmästys, jos strap-on -panemista ei ole koskaan tullut itse ajateltuakaan ja siksi siitä helposti kieltäytyy. Meillä on kaksi strap-onia; tässä niistä ensimmäiseksi hankittu. Koska blogin tarkoitus ei ole esitellä minun kehoani / tuottaa kuvallista runkkumateriaalia, housut ovat jalassa. Mutta pointti oli se, että eikö olisi reilua jos sama kaava pätisi myös miehiin. Mielestäni jokainen saa harrastaa seksiä niin paljon kuin sielu sietä, mutta onhan se helppous pitkä miinus. Meillä on kyllä yksi sellainen strap-on, jossa dildossa on mukana vibra ja siinä värinä tuntuu myös omaan alapähän kivasti, vaikkakaan ei oikein riittävän voimakkaasti orgasmin saavuttamiseksi.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *